Home
Rigshospitalet

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at blive lidt klogere på kvinder med ADHD? Så kan du blive forsøgsdeltager i vores projekt.

I dette pilotstudie ønsker vi at undersøge, i hvor høj grad kvinder med ADHD oplever en ændring af ADHD-symptomer i løbet af menstruationscyklus. Du kan læse mere om projektet her.

Du kan muligvis deltage i dette forsøg hvis du:

  • Er mellem 18 og 45 år
  • Enten har ADHD, eller er uden aktuel/tidligere psykisk lidelse
  • Ikke er gravid eller ammende
  • Har regelmæssig menstruation

Hvor tidskrævende:

Deltagelse i dette projekt består udelukkende af spørgeskemaer, som udfyldes derhjemme, og deltagelse er derfor uden fysisk fremmøde. Som deltager skal du udfylde en række spørgeskemaer ved opstart i studiet og derefter to spørgeskemaer en række gange i løbet af to menstruationscyklusser. Det tager cirka 10 minutter at udfylde hver gang. Spørgsmålene vil bl.a. omhandle ADHD-symptomer, søvn, stress og dit generelle psykiske helbred.

Bemærk at der ikke gives honorar for deltagelse i dette projekt.

Lyder dette interessant for dig? Så vil vi bede dig udfylde et indledende spørgeskema, som kan åbnes ved at klikke på følgende link: Klik her for at åbne det elektroniske spørgeskema.

Vi gemmer dine data i op til 3 år. Hvis du på baggrund af din besvarelse af skemaet, egner dig til deltagelse i pilotprojektet, vil du blive kontaktet og få nærmere information. Herefter kan du selvfølgelig tage endelig stilling til, om du ønsker at deltage.

Hvis der opstår spørgsmål, når du udfylder spørgeskemaet, eller du på et senere tidspunkt ønsker at trække din registrering tilbage, bedes du kontakte os på e-mail: .